2024

3 teams komend seizoen

Komend jaar zijn we met drie teams in het district vertegenwoordigd. We hebben het bestaande drieband team en het libre team. Echter volgend jaar zal er nog een libre team onderleiding van Cees den Dunnen het district gaan laten zien wat voor talenten er zijn bij OBIS.

Wedstrijden komend seizoen Libre

De voorwedstrijden van de 3e klasse LIBRE worden gespeeld in week 40 en 41. Dat betekent dat de wedstrijden worden ingepland tussen maandag 30 september en zondag 13 augustus. De districtsfinale wordt gespeeld in het weekend van 28-29 september.

De voorwedstrijden van de 2e klasse LIBRE worden gespeeld in week 42 en 43. Dat betekent dat de wedstrijden worden ingepland tussen maandag 14 oktober en zondag 27 oktober. De districtsfinale wordt gespeeld in het weekend van 16-17 november.

Wedstrijden komend seizoen driebanden

De voorwedstrijden van de 3e klasse driebanden worden gespeeld in week 33 en 34. Dat betekent dat de wedstrijden worden ingepland tussen maandag 12 augustus en zondag 25 augustus. De districtsfinale wordt gespeeld in het weekend van 28-29 september.

De voorwedstrijden van de 2e klasse driebanden worden gespeeld in week 35 en 36. Dat betekent dat de wedstrijden worden ingepland tussen maandag 26 augustus en zondag 8 september. De districtsfinale wordt gespeeld in het weekend van 12-13 oktober.

Afscheid Jos Scheffer vanaf 13.00 uur bij OBIS

Op zaterdag 25 mei zal er een afscheidsbijeenkomst worden gehouden bij OBIS. Dit is was helemaal conform de wens van Jos. Wij zullen eerst in familiekring een crematieplechtigheid houden om daarna richting OBIS te gaan. We verwachten jullie vanaf 13.00 uur. Er zal koffie, thee met brood zijn. Naar verwachting zijn we er minimaal tot 16.00 uur.  Het is heel informeel, bedoelt om herinneringen van Jos op te halen. Laat het vooral gezellig zijn!

Erelid Jos Scheffer overleden

Op 20 mei is Jos Scheffer, erelid van onze biljartvereniging, na een kort ziekbed overleden. Jos was sinds 1970 lid van OBIS en heeft meerdere functies binnen het bestuur bekleed. Tot kort geleden gaf hij nog les aan menig OBIS-lid. Zijn positieve aanwezigheid zal gemist worden.

Vrij biljarten

Op een aantal woensdagavonden is er vrij biljarten voor niet leden in ons clubgebouw.

De eerste avond is op 8 mei, dus heb je zin om op goed materiaal te spelen schroom niet en kom langs.

 

Sixtus Jorritsma

Tijdens het Henk Lammers 10 over rood toernooi bereikte ons het droevige nieuws dat Sixtus Jorritsma is overleden. Sixtus was nog altijd lid van OBIS, maar was al geruime tijd om gezondheidsredenen niet meer op de club. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte de komende tijd.

Martijn Stengs wint 10 over rood

Martijn Stengs, het op 1 na jongste lid van de club, heeft het Henk Lammers 10 over rood toernooi op zijn naam weten te schrijven. In de finale wist hij titelverdediger Alfred van Wersch van zich af te schudden.

Nieuwe lakens

Woensdag 3 april worden er nieuwe lakens gelegd. Er is overdag en 's avonds geen biljart mogelijk!

 

60 jarig jubileum

Afgelopen zondag hebben we een geweldige receptie gehouden in het kader van het 60 jarig jubileum. Kijk voor een impressie in het foto-album in de tab LINKS.

 

Open dagen bij OBIS

Op dinsdag 9 januari is er een open dag bij OBIS van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op woensdag 10 januari is er een open ochtend bij OBIS van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Op donderdag 11 januari is er een open dag bij OBIS van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op vrijdag 12 januari is er een open ochtend bij OBIS van 10.00 uur tot 13.00 uur.

EN op zondag 14 januari is er een open dag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

2023

2022

O.B.I.S. heeft ruimte voor nieuwe leden

Onze biljartvereniging heeft ruimte voor nieuwe leden. Iedereen is welkom om langs te komen en te kijken op welke gezellige wijze wij de biljartsport beoefenen bij OBIS. Neem gerust contact op door gebruik te maken van het "Contact" formulier of telefonisch bij een van de bestuursleden.