Open dag 5 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober aanstaande, organiseert biljartvereniging OBIS een open dag. Dit is de ideale gelegenheid voor iedereen om eens kennis te komen maken met de biljartsport, het biljartspel, onze mooie biljartvereniging en de gezellige sfeer.

In ons prachtige clubgebouw in het centrum van Heemskerk, aan de Kerkweg 64A, is iedereen van harte welkom om tussen 11:00 uur en 16:00 uur langs te komen. We hebben 4 biljarttafels beschikbaar waar je onder begeleiding even een stootje kunt wagen, wat uitleg kan krijgen over bijvoorbeeld het doel van het spel, de spelregels, hoe je op een juiste manier een keu vasthoudt etc. 

Ben je geinteresseerd in deze sport, dan kunnen we je informeren op welke middagen- en avonden er competitie gespeeld wordt, hoe de competities gespeeld worden, maar ook over welke mogelijkheden er zijn om binnen de KNBB (Koninklijke Nederlandse Biljart Bond) georganiseerde persoonlijke kampioenschappen te spelen. Biljartvereniging OBIS is namelijk als enige biljartvereniging in Heemskerk aangesloten bij de KNBB.

Ook als je gewoon eens nieuwsgierig bent hoe onze biljartlocatie er uit ziet, of zin hebt in een lekker kopje koffie of thee, ben je zaterdag 5 oktober van harte welkom. Koffie en thee worden gratis aangeboden deze dag, dus een ideaal moment om tussen het winkelen door even te komen kijken.

Graag tot zaterdag 5 oktober!