2022

O.B.I.S. heeft ruimte voor nieuwe leden

Onze biljartvereniging heeft ruimte voor nieuwe leden. Iedereen is welkom om langs te komen en te kijken op welke gezellige wijze wij de biljartsport beoefenen bij OBIS. Neem gerust contact op door gebruik te maken van het "Contact" formulier of telefonisch bij een van de bestuursleden.

Bij OBIS kan men op diverse dagdelen biljarten. Clubavonden zijn er op dinsdag- en donderdagavond. Indien men liever op de middag wilt biljarten kan dat op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag. Op deze avonden en middagen wordt het "LIBRE" biljartspel gespeeld. Ook is het mogelijk om op vrijdagavond te "DRIEBANDEN".

De contributie voor een jaar lidmaatschap bestaat uit 2 componenten, namelijk het lidmaatschap van OBIS waarvoor wij €50,- vragen, en daarnaast €40,- per dagdeel. Indien u graag uitsluitend op maandagmiddag in competitieverband zou willen biljarten betaalt u dus voor een geheel jaar €90,-. Het is ook mogelijk om meerdere dagdelen te biljarten, bijvoorbeeld op maandagmiddag en woensdagmiddag. In dat geval betaalt u voor een heel jaar €130,-.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om buiten deze dagdelen een biljartafel voor €0,50 te huren per half uur om bijvoorbeeld te oefenen/trainen.

Kom geheel vrijblijvend kennismaken met deze leuke sport, onze prachtige biljart locatie en fijne vereniging. Een kopje koffie staat voor uw klaar.