2023

Gebouwencommisie

Info gebouwencommissie

Ontwikkelingen proberen we vanaf nu zoveel mogelijk te vermelden op Facebook.

Op internet te vinden door bij google te zoeken op : Facebook OBIS, dan is het gelijk het eerste resultaat.

Wat kunnen we nu melden?

Gebouwen

Een groot aantal opties van gebouwen zijn vervallen. Te duur, te klein of financieel onhaalbaar. We kijken nog wel nog steeds naar de Cirkel en de recreatieruimte van de Polanenflat.

Gesprekken andere verenigingen

Binnenkort volgt er een gesprek met de biljartvereniging van de Jansheeren. De optie om met de vereniging Onder Ons te spreken moet ook nog worden bekeken. Deze gesprekken zijn bedoeld om een stand van zaken te krijgen hoe het met biljarten in het algemeen voor staat en of er bij hun al oplossingen worden gevonden. Ook houden we de banden warm met d’Evelaer wanneer daar het biljarten vervalt…. Of zij wellicht op een avond bij OBIS willen biljarten.

Contract

Er is inmiddels contact gelegd met Nelis. Nelis wil graag met ons het gesprek aan gaan en is ook bereid na te denken over een andere contractduur van 5 jaar. Wellicht hebben zij nog meer te bieden.

Subsidie

Bij navraag bij de gemeente Heemskerk komen wij als vereniging in aanmerking voor een jaarlijkse subsidie die ergens rond de 400 euro kan bedragen.  (gebaseerd op aantal leden) Daarnaast kunnen we wervingskosten van leden ook bij de gemeente verhalen tot maximaal 500 euro.

 

Heeft u zelf nog suggesties meld deze dan op Facebook bij OBIS of neem contact op met een van de bestuursleden of gebouwencommissie.

Jos Scheffer, 

Ron Scheffer, 

Alfred van Wersch

Rinus Knoops

Leon Wezepoel